Kr. 399.- per måned

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

Avtalen omfatter tilgang til Arca Treningssenter Bryn i Østensjøveien 32.

Dette er en personlig avtale som ikke kan benyttes av andre. Arca har rett til å kreve legitimasjon (ID kort) i forbindelse med bruken av anlegget. Ved misbruk vil medlemskapet bli sperret. Avtalen gjelder for personer over 18 år.

Pris for medlemskap er kr. 399,. per måned. Leietakere av Bryn eiendom har en rabattert pris. Hvis denne koden benyttes kan jeg bekrefte at jeg jobber i en bedrift tilhørende Bryn eiendoms lokaler (dette vil bli kontrollert av Arca). 
Hvis jeg bruker rabattkoden HALVDAG bekrefter jeg at jeg forstår at jeg kan trene hverdager kl. 09.00-14.00 og hele helgen og vil ikke trene til tider ut over dette. 
             
Det koster kr. 200.- i innmeldingsavgift (engangsavgift).
Når du har meldt deg inn kontakt oss på 22656651 for å avtale mottakelse av adgangskort.

Adgangskort kodes til å gjelde aktuelle dører til treningsanlegget. Brukerne av anlegget forplikter seg til enhver tid å bruke anlegget kun til aktiviteter som innebefatter fysisk aktivitet. Lokalene skal bare benyttes slik at de ikke beskadiges eller det er fare for skade. Hvis slik skade skjer, vil utbedringskostnadene bli innkrevd fra den ansvarlige.    

Treningssenteret vil være delvis bemannet. Arca forbeholder seg retten til å foreta rimelige sesongavhengige endringer på timeplanen og bemanningstidspunkt.

Brukerne forplikter seg til å levere tilbake lånt utstyr samt sette utstyret på plass etter avsluttet trening. Arca forbeholder seg retten til å begrense antall deltakere på gruppeaktiviteter p.g.a. kapasiteten på lokalet/utstyret. Det vil i jule-, påske- og sommerferier ikke være arrangerte aktiviteter så som gruppe- og sykkeltimer. Dette vil bli annonsert med oppslag på treningssenteret samt på våre hjemmesider i hvert tilfelle. Arca forbeholder seg retten til å reservere anlegget ved egne og felles arrangementer (for eksempel turneringer og kurs).

Arca vil i tillegg tilby tjenester som behandling (f.eks. massasje og fysioterapi), testing (f.eks. testing av fysisk form og helseprofil), personlig trening, utleie av ballhall og sykkelsal, turneringer og kurs. Disse tjenestene inngår ikke i denne avtalen. Se www.arca.no og informasjonstavle i anlegget for gjeldende informasjon og priser. Følg med på nyheter, viktige beskjed og gode tilbud på vår medlemsside og Facebook-side.

Arca og Bryn eiendom har rett til enhver tid å foreta de nødvendige arbeider som måtte være påkrevet for byggets forsvarlige vedlikehold og til å foreta nødvendige forandringsarbeider så vel i som utenfor lokalene, uten at leietakeren har krav på erstatning eller avslag i avtalen. Det samme gjelder arbeid og ulemper som måtte forårsakes ved andre pålegg fra offentlige eller kommunale myndigheter.

All aktivitet i anlegget, så vel under arrangert aktivitet av Arca som under egentrening, utøves under eget ansvar og risiko. Arca har intet ansvar for eventuelle ulykker og skader som måtte forekomme. 

Arca fraskriver seg et hvert ansvar for tap av personlige eiendeler i forbindelse med opphold i treningsanlegget. Arca oppfordrer til å bruke låsbare skap (hengelås medbringes selv) i garderobeanlegget til verdisaker. Skapet skal tømmes og hengelåsen tas av hver dag.  

 Forhold som er utenfor partenes kontroll, som f.eks. brann, eksplosjon, maskinskade, ukontrollert utstrømning av vann, avbrytelse av tilførsel av vann, strøm, telefon, nett-tilkobling, smittevernregler mv. fritar Arca fra å oppfylle sine forpliktelser i henhold til denne avtale i den grad de ikke kan oppfylles uten normalt høye kostnader. Likedan bortfaller under slike forhold, plikt til å betale taps- eller skadeerstatning.

 

 

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Medlemskap Arca Treningssenter Bryn

Enkelt å melde seg inn,
ingen bindingstid! 

Velkommen som medlem hos Arca Treningssenter på Bryn. 

Vi kjører nå kampanje på gratis innmeldingsavgift og gratis PT time for nye medlemmer! Spar kr. 650.-!

Arca Treningssenter er et nøkkelkortsenter som er åpent kl. 06.00-23.00 - 365 dager i året.

Vi er et senter på 700 kvm fordelt på sykkelsal, ballhall, treningsavdeling og garderober.

Treningssenteret er delvis betjent og i medlemskapet kan man benytte seg av både egentrening og gruppetrening. Treningssenteret har et tilbud til alle som ønsker å trene styrke, kondisjon, sammen med Personlig trener eller delta på våre gruppetimer (styrke/puls timer) eller spinningstimer. Vi har instruktører som kjører gruppetimer på hverdager. For mer informasjon se vår timeplan.

Inkludert i medlemskapet får du tilgang til en digital treningsportal med over 35 innspilte treningstimer av Arca. Du får også en rabattkode hvor du kan bestille pulsklokke fra POLAR med inntil 15% rabatt. 

Vi har styrke- og kondisjonsapparter fra Life fitness, Precor, Technogym og Consept 2. I tillegg har vi diverse utstyr for opptrening som slynger, MTT trekkapparat mm.

Treningssenteret har garderober med dusjer og skap for oppbevaring av private eiendeler mens man trener. Ta med egen hengelås.

Vi leier også ut ballhallen og sykkelsalen vår.

Priser

Kr. 199.- per måned for halvdags medlemskap (09.00-14.00 på hverdager og hel dag helg) (Se mer informasjon under)
Kr. 299.- per måned for leietakere av Bryn eiendom (se mer informasjon under)
Kr. 399.- per måned for fullt medlemskap

Vi kjører nå kampanje på gratis innmeldingsavgift. 

Egne priser for bedrifter og grupper over 15 personer. Ta kontakt for tilbud.

Vi har ingen bindingstid eller oppsigelsestid. 
 
Hvis du ønsker halvdagsmedlemskap legger du inn rabattkoden "HALVDAG" for å få medlemskap til kr. 199.- per måned. 

Leietakere av Bryn eiendom har en rabattert pris. Jobber du i en bedrift som leier hos Bryn eiendom kan du legge inn "BRYNEIENDOM" som rabattkode og får en rabatt på kr. 100.- per måned for fullt medlemskap (opplysningene vil bli sjekket).           
    
Når du har meldt deg inn kontakt oss på 22656651 for å avtale mottakelse av adgangskort.

 Du kan stoppe medlemskapet ditt når du vil. Hvis du ønsker å stoppe medlemskapet gjør du følgende: 
Steg 1: Logg inn på kontoen din. 
Steg 2: Klikk på bilde av deg selv øverst til høyre. 
Steg 3: Trykk «innstillinger» fra nedtrekket 
Steg 4: Trykk "faktureringsinfo" 
Steg 5: Aktive medlemskap —> trykk Avbryt dette abonnementet
Steg 6: Bekreft avmeldingen 
Du vil nå stoppe neste betaling og samtidig miste tilgangen til treningssenteret.