Kr. 99.- per måned

Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Arca trening - rask og effektiv trening hjemmefra!

 

Velkommen til Arca trening sin treningsportal!

Arca Trening er et tilbud for deg som ønsker å delta på en time med instruksjon fra instruktør i ditt eget hjem. Instruktørene er fysioterapeuter, osteopater, yoga-instruktører og personlig trenere så du kan stole på at dette er trygge og effektive timer!

Treningstimene har ulik varighet, intensitet og innhold.

Timene er kategorisert slik at du enkelt kan finne frem til dine favoritt timer. Øvelsene er tilrettelagt slik at de kan gjennomføres uten utstyr, eller med enkelt utstyr som du finner i hjemmet. Timene er spilt inn uten musikk, så sett gjerne på din egen musikk hjemme som motiverer deg!

Du ser treneren, men treneren ser ikke deg! Du kan spille av treningstimene når du vil og hvor mange ganger du vil.

Du kan pause, spole, stoppe og starte på en ny treningstime når du vil. Har du ikke tid til å trene en hel treningstime velger du kun din favorittdel av timen. Er du inspirert til å trene mer når en treningstime er ferdig setter du ganske enkelt i gang en ny treningstime. Filmene kan sees både fra datamaskin og mobil. Det er enkelt å komme i gang!

Medlemsprisen på kr. 99.- per måned vil bli trukket automatisk i fra betalingskortet ditt en gang i måneden. Du kan stoppe trekkene når du ønsker. Vi har ingen bindingstid. 

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på [email protected] eller 22656651 for å få mer informasjon.

Klar - ferdig - gå! Lykke til med treningen!

Velkommen til vårt medlemskap på nett.